Forexnews.bg

Доларът се понижи рязко

News image

Доларът се понижи рязко с почти половин процентен спрямо еврото и йената в понеделник, след статистиката за пазара на труда в САЩ, която засили очакванията, ... Виж още..

Понеделник, 10 Декември 2018

Златото с петмесечен връх

News image

Американските акции се понижиха рязко в петък , заради доклада за новите работни места и търговското напрежение между Китай и САЩ, като Dow Jones изтри ... Виж още..

Понеделник, 10 Декември 2018

Фючърсите сочат загуби при отваряне на пазарите

News image

Фючърсите на американските акции се понижиха по време на първия ден и азиатската търговия, следствие на потенциалното нарастване на напрежението между Вашингтон и Пекин и ... Виж още..

Понеделник, 10 Декември 2018

Паладият за момент по-скъп от златото

News image

Нещо много интересно се случи на финаносвите пазари през тази седмица - паладият поскъпна за момент над цената на златото. Той обаче, не успя дълго ... Виж още..

Петък, 7 Декември 2018

Щатските индекси успяха да приключат близо до нулата

News image

Петролът отново достигна нива близки до $50 з барел след вчерашната среща на ОПЕК. Беше взето решение за намаляване на производството, но то не беше ... Виж още..

Петък, 7 Декември 2018

Петролът поевтинява преди срещата на ОПЕК

News image

Глобалните петролни пазари се понижиха в четвъртък, преди срещата на ОПЕК на ключово заседание във Виена, на което се очаква да бъдат обсъдени потенциални съкращения ... Виж още..

Четвъртък, 6 Декември 2018

Йената печели позиции спрямо долара

News image

Доларът губи спрямо йената в четвъртък, тъй като нарастващата амбиция на инвеститорите към по-рисковите активи удари акциите и понижи доходността на щатските държавни облигации. Американската валута ... Виж още..

Четвъртък, 6 Декември 2018

Щатските акции с най-голям спад от октомври

News image

Индексите стартират с леко повишение днес, след силните разпродажби от вчера породени основно около опасения около американските облигации. Основните индекси отбелязаха най-лошия си ден от ... Виж още..

Сряда, 5 Декември 2018

Доларът стабилен след обръщане на лихвената крива

News image

Щатският долар възстанови някои от последните си загуби, но остана под натиск в сряда, тъй като инверсията в част от кривата на доходността на държавните ... Виж още..

Сряда, 5 Декември 2018

Петролът продължава силно нагоре

News image

Петролът отбеляза силно поскъпване днес. Щатският суров петрол се повиши моментно над 54 долара за барел, достигайки нива от 54.50 долара. В последствие обаче, суровината ... Виж още..

Вторник, 4 Декември 2018