Forexnews.bg

Петролът поевтиня след ръст на запасите в САЩ

News image

Фючърсите на петрола се понижиха в края на вчерашната борсова сесия, след като доклад на Американския петролен институт (API) посочи неочакван ръст в запасите на ... Виж още..

Петък, 28 Декември 2018

Йената и франкът търсени като спасителен остров

News image

Йената и швейцарският франк нараснаха в петък, тъй като инвеститорите потърсиха подслон за активите си в сигурно убежище каквито са двете валути, заради подновеното напрежение ... Виж още..

Петък, 28 Декември 2018

Доларът отстъпва от върха си

News image

Въпреки понижението си в азиатската търговия в четвъртък, доларът запази по-голямата част от печалбите си през нощта и в сряда, но отстъпва от върха си ... Виж още..

Четвъртък, 27 Декември 2018

Златото с шестмесечен връх атакува 1 300?

News image

Златото се повиши до шестмесечния връх в сряда, след като инвеститорите продължиха да купуват благородния метал, като сигурно убежище срещу несигурната глобална икономика, нестабилните финансови ... Виж още..

Четвъртък, 27 Декември 2018

Ще продължи ли спадът в цената на петрола през 2019?

News image

В края на 2018 година цените на петрола се сринаха с над 40% и в последните дни на декември барел петрол тип WTI се разменя ... Виж още..

Петък, 21 Декември 2018

Силни загуби за щатските и европейските пазари

News image

Американските акции затвориха с резки понижения в четвъртък, доближавайки се до 52-седмичните си спадове, след като инвеститорите бяха разтревожени от политиката на Федералния резерв относно ... Виж още..

Петък, 21 Декември 2018

Щатският петрол под 46 долара за барел

News image

Федералният резерв реши да увеличи лихвите с четвърт процентен пункт до диапазона 2.25-2.5%. Това бе напълно очаквано, но понижи щатските индекси. Индексът на сините чипове Dow ... Виж още..

Четвъртък, 20 Декември 2018

Доларът стабилен след Фед

News image

Доларът се стабилизира в азиатската търговия в четвъртък, след като Федералният резерв на САЩ (Фед) смекчи малко по-агресивната си парична политика, въпреки че остави впечатление ... Виж още..

Четвъртък, 20 Декември 2018

2018 година си заминава и тя не бе добра за БФБ

News image

На прага сме на една година, която ще се превърне в лош спомен за инвеститорите на БФБ. Година на слабост и понижение, почти през целия ... Виж още..

Сряда, 19 Декември 2018

Потенциално слабо агресивен Фед отслаби долара

News image

Силно повлиян от очакванията Федералният резерв на САЩ (Фед) да повиши за последен път тази година лихвите, доларът попадна под натиск, тъй като се появиха ... Виж още..

Сряда, 19 Декември 2018