Forexnews.bg

Петролът със спад след отговорната функция на Саудитска Арабия

Петролът поевтиня днес, след като водещият производител в ОПЕК - Саудитска Арабия обеща да играе "отговорна функция" на пазарите на петрол. Инвеститорите са нервни с ... Виж още..

Вторник, 23 Октомври 2018

Йената поскъпва, еврото, доларът и паундът надолу

News image

Японската йена, сигурно убежище в несигурни времена, се устремява спрямо долара във вторник, тъй като еврото и паундът спадат, заради съмнения около бюджетните разходи на ... Виж още..

Вторник, 23 Октомври 2018

Загуба от 2% за азиатските и европейските индекси днес

News image

Днес очакваме корпоративните си отчети да публикуват не малко компании, част от които Verizon, 3M, Caterpilar, Locheed Martin и др., коментираха анализатори от ИП Евро ... Виж още..

Вторник, 23 Октомври 2018

SOFIX продължава да дълбае надолу

News image

Индексът на сините чипове SOFIX продължава да се понижава и достигна нова най-ниска стойност за последната година и половина. Показателят загуби 1.23 пункта от стойността си, ... Виж още..

Понеделник, 22 Октомври 2018

Затишие пред буря на пазарите?

News image

Пазарите стартират спокойно по време на Азиатската сесия, без резки движения при основните валути. Днес не очакваме важни икономически събития. Не очакваме и сериозни корпоративни отчети ... Виж още..

Понеделник, 22 Октомври 2018

Петролът се насочва към втори седмичен спад

News image

Цените на петрола поскъпнаха в петък, заради нарастващо търсене на суровината в Китай, вторият по големина потребител на петрол в света. Цените обаче се насочват ... Виж още..

Петък, 19 Октомври 2018

Спад за американските индекси и петрола вчера

News image

Американските индекси отбелязаха понижения в четвъртък, продължавайки негативните тендеции през месец октомври. Dow Jones спадна с 327.23 пункта до 25 379.45, S§P 500 падна с 1.4% ... Виж още..

Петък, 19 Октомври 2018

Повишението в доходността на държавните облигации оскъпиха долара

News image

Доларът бе по-твърд спрямо основните си конкуренти в четвъртък след като Федералният резерв на САЩ (Фед) публикува протокола от заседанието през септември, на което е ... Виж още..

Четвъртък, 18 Октомври 2018

Петролът и златото потънаха!

News image

Dow Jones се понижи в сряда в рамките на волатилна сесия, след като протокола от последната среща на Федералния резерв показа, че централната банка се ... Виж още..

Четвъртък, 18 Октомври 2018

Изненадващ спад на запасите в САЩ оскъпи петрола

News image

Добри новини за петрола! Фондовите пазари възстановиха голяма част от загубите си от миналата седмица и инвеститорите започнаха да мислят и за "черното злато". В ... Виж още..

Сряда, 17 Октомври 2018