Forexnews.bg

2018 година си заминава и тя не бе добра за БФБ

News image

На прага сме на една година, която ще се превърне в лош спомен за инвеститорите на БФБ. Година на слабост и понижение, почти през целия ... Виж още..

Сряда, 19 Декември 2018

Спря ли най-накрая спадът на БФБ?

News image

Добри новини за инвеститорите на БФБ. Индексът на сините чипове SOFIX успя да се оттласне от дъното си за последната над година и половина. В ... Виж още..

Петък, 30 Ноември 2018

SOFIX при най-ниска стойност от година и девет месеца

News image

Индексът на сините чипове SOFIX се понижи до най-ниското си ниво на затваряне днес, от февруари на 2017-та година, като инвеститорите се подадоха на негативните ... Виж още..

Вторник, 20 Ноември 2018

SOFIX не може да намери дъно

News image

Индексът на сините чипове SOFIX продължава с безпрецедентното си понижение. Той се понижи до нова най-ниска стойност от началото на миналата година, след като приключи ... Виж още..

Вторник, 6 Ноември 2018

SOFIX продължава да дълбае надолу

News image

Индексът на сините чипове SOFIX продължава да се понижава и достигна нова най-ниска стойност за последната година и половина. Показателят загуби 1.23 пункта от стойността си, ... Виж още..

Понеделник, 22 Октомври 2018

SOFIX с нова най-ниска стойност от над година и половина насам

News image

Индексът на сините чипове SOFIX достигна нова най-ниска стойност от над година и половина насам. Търговията на БФБ обаче, е достигнала "точка на зазмръзване" и ... Виж още..

Вторник, 16 Октомври 2018

SOFIX с ново дъно от март 2017-та година

News image

Индексът на сините чипове на БФБ - SOFIX, приключи при нова най-ниска стойност за последната над година и половина. Днес, показателят загуби 4.86 пункта от ... Виж още..

Понеделник, 8 Октомври 2018

Тези компании от SOFIX отговарят на различния рисков профил!

News image

Когато инвестирате на финансовите пазари, трябва да правите това с добър план и предварително разработена стратегия. Трябва да сте напълно наясно със себе си, инвестиционните ... Виж още..

Вторник, 2 Октомври 2018

SOFIX на път да приключи един лош септември

News image

Индексът на сините чипове SOFIX е само на половин процент от най-ниската си стойност за годината. Така, индексът на сините чипове се насочва към един ... Виж още..

Вторник, 25 Септември 2018

Силен спад за акциите на Доверие, които напускат SOFIX

News image

Индексът на сините чипове SOFIX приключи днешния ден с повишение от 2 пункта, но малко под психологическата граница от 630 пункта. Така индексът все още ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018