Forexnews.bg

SOFIX продължава да дълбае надолу

News image

Индексът на сините чипове SOFIX продължава да се понижава и достигна нова най-ниска стойност за последната година и половина. Показателят загуби 1.23 пункта от стойността си, ... Виж още..

Понеделник, 22 Октомври 2018

SOFIX с нова най-ниска стойност от над година и половина насам

News image

Индексът на сините чипове SOFIX достигна нова най-ниска стойност от над година и половина насам. Търговията на БФБ обаче, е достигнала "точка на зазмръзване" и ... Виж още..

Вторник, 16 Октомври 2018

SOFIX с ново дъно от март 2017-та година

News image

Индексът на сините чипове на БФБ - SOFIX, приключи при нова най-ниска стойност за последната над година и половина. Днес, показателят загуби 4.86 пункта от ... Виж още..

Понеделник, 8 Октомври 2018

Тези компании от SOFIX отговарят на различния рисков профил!

News image

Когато инвестирате на финансовите пазари, трябва да правите това с добър план и предварително разработена стратегия. Трябва да сте напълно наясно със себе си, инвестиционните ... Виж още..

Вторник, 2 Октомври 2018

SOFIX на път да приключи един лош септември

News image

Индексът на сините чипове SOFIX е само на половин процент от най-ниската си стойност за годината. Така, индексът на сините чипове се насочва към един ... Виж още..

Вторник, 25 Септември 2018

Силен спад за акциите на Доверие, които напускат SOFIX

News image

Индексът на сините чипове SOFIX приключи днешния ден с повишение от 2 пункта, но малко под психологическата граница от 630 пункта. Така индексът все още ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

SOFIX завършва седмицата близо до дъното си за годината

News image

Индексът на сините чипове SOFIX завърши последния ден от седмицата с минимално понижение от 0.65 пункта при ниво от 629.37 пункта. Така индексът е само ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

Септемврийско раздвижване на БФБ

News image

С навлизане в бизнес сезона и приключване на летните отпуски, търговията на БФБ се пораздвижи. Днес обемът достигна близо 1.7 милиона лева, при което индексът ... Виж още..

Понеделник, 10 Септември 2018

Трейс препъна устрема на БФБ

News image

Нещата на БФБ почти започнаха да изглеждат по-добри и се случи трагедията край Своге. Това имаше изключително негативен ефект върху акциите на едно от големите ... Виж още..

Петък, 31 Август 2018

БФБ се събуди, оборотът скача до над 6 милиона лева

News image

Днешният ден определено привлече вниманието на инвеститорите на БФБ. И макар индексът на сините чипове SOFIX да се повиши едва с 0.5 пункта, оборотът бе ... Виж още..

Вторник, 21 Август 2018