Forexnews.bg

Петролът поевтиня след ръст на запасите в САЩ

News image

Фючърсите на петрола се понижиха в края на вчерашната борсова сесия, след като доклад на Американския петролен институт (API) посочи неочакван ръст в запасите на ... Виж още..

Петък, 28 Декември 2018

Златото с шестмесечен връх атакува 1 300?

News image

Златото се повиши до шестмесечния връх в сряда, след като инвеститорите продължиха да купуват благородния метал, като сигурно убежище срещу несигурната глобална икономика, нестабилните финансови ... Виж още..

Четвъртък, 27 Декември 2018

Ще продължи ли спадът в цената на петрола през 2019?

News image

В края на 2018 година цените на петрола се сринаха с над 40% и в последните дни на декември барел петрол тип WTI се разменя ... Виж още..

Петък, 21 Декември 2018

Експерти: Посоката на петрола само надолу

News image

Последната вълна на продажба на петрола вчера, отвела цената му с нови 4% надолу, става реалност на фона на докладите за увеличаване на запасите в ... Виж още..

Сряда, 19 Декември 2018

Петролът продължава да се лута без посока

News image

Петролът регистрира загуба и щатския суров петрол се понижи до около 51 долара за барел. Общо взето инвеститорите претеглиха ефективността на производствените ограничения от страна ... Виж още..

Понеделник, 17 Декември 2018

Драги: Рисковете за еврозоната се повишават

News image

Напълно очаквано, ЕЦБ прекрати монетарните стимули вчера, поставяйки край на цяла една ера от монетарната си политика. По отношение на отрицателните лихви обаче и първото ... Виж още..

Петък, 14 Декември 2018

Петролът поскъпва

News image

Цените на петрола се повишиха в четвъртък, подкрепени от спада на американските запаси на суровината и признаците, че търговските отношения между САЩ и Китай, двете ... Виж още..

Четвъртък, 13 Декември 2018

Петролът добавя над 1% към стойността си

News image

Цените на петрола се повишиха с около 1% в сряда на фона на повишението на фондовия пазар и на очакванията, че намаляването на производството на ... Виж още..

Сряда, 12 Декември 2018

Петролът поевтиня с 3%, щатските индекси нагоре

News image

Американските индекси се повишиха в понеделник, компенсирайки тежките загуби по-рано през деня, тъй като технологичните акции рязко се покачиха, коментираха анализатори от ИП Евро-Финанс АД. Европейските ... Виж още..

Вторник, 11 Декември 2018

Златото с петмесечен връх

News image

Американските акции се понижиха рязко в петък , заради доклада за новите работни места и търговското напрежение между Китай и САЩ, като Dow Jones изтри ... Виж още..

Понеделник, 10 Декември 2018