Forexnews.bg

Петролът с пръв ръст от 11 сесии насам, приключи ли спадът?

News image

Цените на петрола се повишиха за първи път от 11 сесии насам, след достигане на нива на подкрепа, коментираха анализатори от ИП Евро-Финанс АД. Днес ... Виж още..

Понеделник, 12 Ноември 2018

Спад при металите, петролът навлиза в мечи пазар

News image

Силата на щатския долар, след като Фед намекна вчера за четвърто повишение на лихвите, през декември, се отрази изключително неблагоприятно върху суровините. Най-силно засегнати бяха ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

Петролът с плах ръст след повишения внос от Китай

News image

Цената на петрола продължава да усеща известен низходящ натиск. Това се случва въпреки данните за рекорден внос на петрол в Китай, което понижава очакванията за ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

Защо петролът ще поевтинява през 2019-та година?

News image

Решението на САЩ да позволи на осем страни да продължат да внасят петрол от Иран, спомогна за облекчаване на напрежението на петролния пазар. Вече търговците ... Виж още..

Вторник, 6 Ноември 2018

След санкциите върху Иран петролът не поскъпна

News image

От началото на тази седмица, в сила са най-големите санкции в историята, налагани от страна на президента Доналд Тръмп. Така на практика, САЩ и администрацията ... Виж още..

Понеделник, 5 Ноември 2018

Петролът все още трудно се стабилизира

News image

Надеждите за намиране на решение на търговската война между САЩ и Китай, както и предстоящото влизане в сила на санкциите върху Иран, от 4-ти ноември, ... Виж още..

Петък, 2 Ноември 2018

Петролът продължава да поевтинява

News image

Американските индекси скочиха рязко за втори пореден ден в сряда, като силните печалби на General Motors и Facebook вдигнаха настроението. Но основните индекси завършиха с ... Виж още..

Четвъртък, 1 Ноември 2018

Златото отстъпи от тримесечния си връх

News image

Златото се понижи в понеделник, отдалечавайки се от най-високото си ниво за последните три месеца, достигнато предходната сесия. Силният долар и възстановяването на интереса към ... Виж още..

Вторник, 30 Октомври 2018

Златото с тримесечен връх, след срива на индексите от петък

News image

Американските индекси се понижиха рязко в петък, докато инвеститорите преживяха още една волатилна сесия на Уол Стрийт. Dow Jones затвори с 296.24 пункта по-ниско при 24 ... Виж още..

Понеделник, 29 Октомври 2018

Петролът продължава да пада

News image

Цената на петрола продължи да се понижава в последния ден на седмицата. Поредната причина за поевтиняването му, бе предупреждението за свръхпредлагане от страна на Саудитска ... Виж още..

Петък, 26 Октомври 2018