Forexnews.bg

Петролът поскъпва с над долар, след спада на запасите в САЩ

News image

Цената на щатския суров петрол се повиши с над 1 долар вчера, като продължи да поскъпва и днес, следствие на изненадващото пето понижение на запасите ... Виж още..

Четвъртък, 20 Септември 2018

Петролът все по-близо до 80 долара за барел!

News image

Лек ръст отбелязаха фючърсите на петрола, на международните пазари, въпреки нарасналите запаси от петрол в САЩ. Запасите от петрол в САЩ са се увеличили с ... Виж още..

Сряда, 19 Септември 2018

Митата натежаха над цената на петрола

News image

Петролът поевтиня, след оповестяването на нови тарифи на стойност 200 милиарда долара върху китайски внос, от страна на администрацията на Доналд Тръмп. Действието повиши спекулациите ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Петролът поевтинява в началото на седмицата

News image

Петролът поевтиня в началото на азиатскита сесия в първия ден от новата седмица, следствие на нарасналите опасения за налагане на нови мита на китайски внос, ... Виж още..

Понеделник, 17 Септември 2018

Инфлацията в САЩ помогна на металите

News image

Инфлацията в САЩ, изнесена вчера, се оказа под средните очаквания на анализаторите. Ръстът на потребителските цени в най-голямата световна икономика през август възлезе на 0.2% ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

Санкциите на Тръмп могат да отведат петрола до 100 долара за барел

News image

Тръмп не иска скъп петрол, защото той води до повишение на бензина по щатските бензиностанции и негодувание сред американските потребители. Парадоксът е, че именно Тръмп ... Виж още..

Сряда, 12 Септември 2018

Петролът връща част от загубеното миналата седмица

News image

След като през изминалата седмица петролът отбеляза най-голямата си загуба от две седмици насам, той възстанови част от загубеното. Щатският суров петрол се търгува с ... Виж още..

Понеделник, 10 Септември 2018

Петролът върви към сериозен седмичен спад

News image

Саудитска Арабия има интерес петролът да се търгува в рамките на 70 и 80 долара. Това излезе като информация през тази седмица, от Ройтерс и ... Виж още..

Петък, 7 Септември 2018

Технически анализ на петрола

News image

Преглед на пазара Американските индекси се понижиха във вторник, след повишаване на търговското напрежение между САЩ и нейните ключови партньори, като започва една от най-тежките месеци ... Виж още..

Сряда, 5 Септември 2018

Министърът на Оман: Петролът няма да поскъпне над 80 долара

News image

Цената на петрола няма да премине психологическата граница от 80 долара през тази година, според енергинйния министър на Оман. Оман е най-големият петролен производител от ... Виж още..

Вторник, 4 Септември 2018