Forexnews.bg
House of Borgezie създаде обувки от платина ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 11 Октомври 2013 10:49

platinum-stiletto-by-House-of-Borgezie-600x400Бижутерът за направа по поръчка House of Borgezie представи платиненото стилето "Клеопатра" Borgezie. За първи път някой е направил чифт обувки от твърда платина. Тяхната цена? 70 000 паунда ($ 109 700).

Обувките "Клеопатра" са отнели над четири години, за да бъдат разработени поради високите температури и сложните техники, необходими за работата с платина според дизайнера Кристофър Шелис.

Отличаващи се със зашеметяващите детайли по токчето на тичинки на лилия, както и сменяващи се ток и капачки, обувките също са на разположение в 18-карата жълто или бяло злато, които се предлагат за по-достъпните 60 000 паунда ($ 93 500).

Платината е материал, добре известен със своето тегло, както и с астрономическата си цена, така че можете да очаквате обувките да дадат на прасците ви доста добра тренировка, но ние не си представяме много от жените, които ще носят тези обувки да тичат за автобуса в скоро време.

Въпреки просълзяващия очите ценови етикет, те не са най-най-скъпите обувки на висок ток засега. Обущарят Stuart Weitzman създаде чифт обувки "Рита Хейуърт", струващ $ 3 000 000, който включва сапфири, рубини и диаманти и е бил носен от Катлийн Йорк на Наградите на Академията през 2006.

 

 

Стани наш фен във Facebook