Forexnews.bg
Саудитец написа правила за жена си по време на Световното ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 04 Юли 2014 15:11

10513456 697515030302407 3467997139267055521 nФутболът е религия и като всяка такава си има своите фанатици. Запалянко от Саудитска Арабия е направил за жена си специален списък с нещатаq които тя трябва и не трябва да прави, докато трае Световното първенство по футбол в Бразилия, пише "КлубZ".

Като основна причина за това си действие пред половинката си той го изтъква като мерки, "за да не бъде поставен бракът им под напрежение". Някои от правилата пък са продиктувани от усложнението, че в Саудитска арабия жените нямат право да шофират и максимумът свобода, който имат в предвижването, е да хванат такси.

Ето ги и специалните правила за Световното, които саудитецът е написал (и закачил на множество ключови места в дома им) за съпругата си. Те важат от откриването на мондиала до края на награждаването на победителя от първенството:

- Жената е длъжна да информира съпруга си за планове да посещава свои роднини или приятелки най-малко два часа преди началото на мач.

- Посещения в търговски центрове, в които се предполага, че пазаруването ще отнеме часове, се праят само в дните, в които няма мачове на световното.

- Желателно е съпругата да подкрепя отборът, за който вика спътника й в живота. (Мъжът е фен на отбора на Италия и сега ще трябва да си търси нов фаворит.)

- Да се въздържа от коментари, когато мъжът й е много щастлив или пък ядосан по време на мач.

- "Под влияние на емоционален стрес може и да се случи така, че да хвърля дистанционното на телевизора, а не искам ти да си мишената. Желанието ми е да съхраня красотата ти", пък се казва дословно в една от точките.

- "Когато има решителен мач, бих искал да си готова да приемеш изблиците на невъздържаност от моя страна. Имам определен начин да подкрепям любимия си отбор. Не искам нищо да те плаши", гласи друга от точките.

 

Стани наш фен във Facebook