Forexnews.bg

Щатските и европейските индекси нагоре

News image

Американските акции затвориха с печалби в сряда, след като инвеститорите се фокусираха върху подобряващите се икономически условия. Dow Jones Industrial Average прибави 158.80 пункта до цена ... Виж още..

Четвъртък, 20 Септември 2018

Ръст на индексите в Европа и САЩ въпреки митата

News image

Американските акции завършиха с повишения във вторник, след като инвеститорите пренебрегнаха ескалиращото напрежение в търговията и се фокусираха върху стабилната икономика, коментираха анализаторите на ИП ... Виж още..

Сряда, 19 Септември 2018

Тези три валути поевтиняха с най-много през 2018-та година

News image

Настоящата година бе кошмарна за валутите на развиващите се страни. Повишението на лихвите от страна на Фед, в съчетание с търговската война между Китай и ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Apple към 1 трилион долара - ще се понижи ли под границата?

News image

Американските акции затвориха с понижения в понеделник, като S&P 500 и Dow прекъснаха печелившите си серии. Президентът Доналд Тръмп се готвеше да обяви допълнителните тарифи ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Несигурността на световните пазари продължава с пълна сила

News image

Американските акции завършиха без промяна в петък и малките печалби на S&P 500 бяха достатъчни, за да запише пета поредна положителна сесия, като и трите ... Виж още..

Понеделник, 17 Септември 2018

При крипто балона всичко се случва в пъти по-бързо!

News image

След като крипто балонът се спука, а от върховата си пазарна капитализация, крипто-пазарът загуби близо 80%, с което спадът изпревари този при пукането на „интернет ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

Акциите на NIO с ръст от 100% за два дни

News image

  Вчера беше позитивен ден за пазарите. Основен принос за ръстът при американските индекси имаха Apple и Boeing, като S&P500 се покачи с 0,6%, a Nasdaq ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

Всички погледи към АЦБ и ЕЦБ днес

News image

Вчера Американските пазари затвориха с леко повишение, породено най-вече от ръста в цените на петрола, както и някои компании в сектора на услугите. Европейските пазари ... Виж още..

Четвъртък, 13 Септември 2018

Нови продукти от Apple и IPO на китайски автомобилен производител днес

News image

През вчерашния ден, американските индекси отбелязаха ръст, водени от технологичния и енергийния сектори. Немският DAX индекс за пореден ден тества нивата си на подкрепа, като цената ... Виж още..

Сряда, 12 Септември 2018

Инвеститорите в очакване на IPO-то на NIO

News image

GBP ще е основният фокус през деня. Очакваме данни от Великобритания за БВП в 11:30. Към момента английската валута се намира в низходящ тренд спрямо ... Виж още..

Вторник, 11 Септември 2018