Forexnews.bg
Къде да търгувайте всичко на едно място? ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 11 Май 2018 10:51

16.01 TWЗдравейте трейдъри!

Най-вероятно имате няколко сметки в няколко различни брокери. И аз бях така…

В един брокер например, търгувате с криптовалути. В друг - с реални акции, заради предлаганите по-добри условия (но пък не предлагат ливъридж), а в трети - търгувате с договори за разлика (CFD-та). 

Всъщност, много е вероятно за търговията със CFD-та, да имате дори два, или повече брокера… Защото повечето от брокерите, просто не предлагат всички инструменти!

Е това, вече не е задължително да е така… Вече ще можете да търгувате всичко на едно място...

От 28-ми май, се очаква да влязат в сила новите регулации в ESMA. А нещата, след това, е възможно дори да се усложнят за финансовата индустрия. Утежняването на финансовата регулация и намаляването на ливъриджа, е много възможно да инициира консолидация в сектора на финансовото посредничество.

При всички положения, брокерите ще бъдат утежнени финансово съществено (заради новите регулации) и едва ли ще мислят за повишаване на броя на предлаганите инструменти, всеки нов от които, между другото, увеличава разходите им!

live account amgeneric 728x222

Търгувайте всичко на едно място - със "CFD и Forfex брокер" номер едно в Германия за 2018-та година - Admiral Markets.

Най-силно засегнати, от планираното намаляване на ливъриджа, се очаква да бъдат по-малките трейдъри, с капитал между 500 и 1000 лева. След като регулацията на ESMA влезе в сила и ливърижда при търговията с основни валутни двойки, бъде намален до 1:30 (след определен гратисен период), а при търговията със суровини и индекси до 1:10, търговията ще стане напълно безпредметна за трейдърите с малки капитали.

Разбира се, ако не се квалифицират по едно друго направление… Да станат професионални клиенти. Научете всичко относно това, как можете да се превърнете в професионален клиент, по време на специален семинар, за търговия с акции, организиран от Admiral Markets.

Тогава обаче, те автоматично и доброволно ще се откажат от всякакъв вид защита от финансовите регулатори, което ще ги направи изложени на опасност от това да попаднат под ударите на „измамни схеми”, от нерегулирани брокери. А това, определено не е добър вариант!!!

Ако възнамерявате да се категоризирате като професионален трейдър, трябва да сте наясно с няколко неща и да се държите професионално в търговията. Това включва – да сте наясно с това какво ще загубите, отказвайки се от статута на индивидуален клиент; да сте отговорен в избора на валутен брокер и внимателно да проверявате лицензите на брокерите с които планирате да работите; да не ползвате прекомерен ливъридж и да не превръщате търговията в хазарт; да се обучавате непрестанно, като се възползвате от безплатни и професионални обучения, предлагани от регулирани брокери, които искат да ви превърнат в професионален трейдър, а не да спечелят от Вашата загуба; както и още много други неща…

Критично, за определянето на брокера Ви, след новите регулации на ESMA и след като сте проверили, че той е сериозно регулиран и капиталите Ви са защитени, може да е броя на инструментите и типа на търговия, които се предлагат.

Идеален вариант за инвеститорите би бил: да намерят регулиран брокер, отличаващ се с най-високо ниво на регулация в ЕС и Великобритания; който предлага голям брой CFD-инструменти (над 3000), покриващи всички възможни аспекти – като криптовалути, валутни двойки, акции, индекси, суровини и ETF-и, както и максимален брой пазари; който предлага търговия с реални акции, при изключително конкурентни условия (над 4 000 реални акции); непрестанно предлага безплатни професионални обучителни материали на своите клиенти, включително и ежедневни търговски идеи от професионални трейдъри; и най-важното – ПРЕДЛАГА ВСИЧКО ТОВА НА ЕДНО МЯСТО И В ЕДНА ПРОФЕСИОНАЛНА ПЛАТФОРМА (каквато е Meta Trader 5). При това с надграден софтуер в лицето на Supreme Edition, добавящ над 60 допълнителни аналитични възможности, на разположение на трейдърите.

cta-banner-bg-MT4SE-728x222

И да, има такъв брокер – и това е... Admiral Markets. Ако търгувате с акции, индекси и криптовалути, то това е правилното място за Вас.

От вчера, клиентите на посредника със сметки MetaTrader 5 имат достъп до много по-голямо разнообразие от акции и CFD-та върху акции, както и борсово търгувани индексни фондове (ETF-и), които се представят за пръв път. Инструментите включват:

1.        Admiral.MT5 сметка: над 3 000 нови CFD-та на акции и 80 CFD-та върху ETF-а;

2.        Admiral.Invest сметка: над 4 000 нови акции и 100 ETF-а.

Обект на предлагане са водещи по търговия акции и борсово търгувани индексни (както и CFD-та върху тези активи) от следните борси:

1.        Австрия (VIE)

2.        Белгия (Euronext)

3.        Дания (CSE)

4.        Финландия (NASDAQ)

5.        Франция (Euronext)

6.        Германия (Xetra)

7.        Холандия (Euronext)

8.        Норвегия (NASDAQ)

9.        Португалия (Euronext)

 10.     Испания (BME)

11.     Швеция (NASDAQ)

12.     Швейцария (SWX)

13.     Великобритания (LSE)

14.     САЩ (AMEX, NASDAQ and NYSE)

Заедно с досега наличните инструменти за търговия, безспорно предлаганите от Admiral Markets инструменти са най-многобройни сред почти всички онлайн брокери. Към това следва да се добави и последната версия на водещата платформа за търговия - MetaTrader 5 – към която предлагаме един от най-конкурентните условия за търговия, за инвеститори и трейдъри. Повече информация, за предлаганите инструменти и условия на търговия, можете да научите на страницата ни „Технически Спецификации".

Търгувате с криптовалути? Няма проблеми… Admiral Markets, предлага договори за разлика върху криптовалути без изтичане, при намалени суапове (включително положителен суап от 10% при къси биткойни), без комисиони и при защита на средствата от негативен баланс!