Forexnews.bg
Admiral Markets успешно проведе семинара “Инвестициите на финансовите пазари през 2017” на 20.01 в гр.Бургас ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 26 Януари 2017 12:42

Въпреки студеното време на 20 януари 2017 в Бургас при пълна зала се проведе семинара на Admiral Markets „Инвестициите на финансовите пазари през 2017".

1-1

В рамките на шест часа посетителите имаха възможност да чуят и разговарят с трейдъри с огромен опит, както и да имат достъп до търговските им системи.

Като продължение и доразвиване на контактите и полезността на семинара, Admiral Markets ще проведе уебинари с трейдърите Божил Зархулев и Райчо Ангелов на 21 и 23 февруари. За повече информация, моля посетете сайта на Admiral Markets.  

Но нека да се върнем на семинара в Бургас. Ако трябва с една дума да обобщим лекциите по време на семинара, то тя е мениджмънт. Мениджмънт на капитала, планиране на сделките, платформи и функции за търговия, вход и изход от пазара, психологическа нагласа.

Лекторите на семинара бяха:

Димитър Цонев – управител на българския клон на Admiral Markets UK. Той обърна внимание на разликата между различните инвестиционни алтернативи и силата на обучението и оттам разликата във възвращаемостта.

Георги Станков – трейдър с огромен опит. Изключително земен, Георги съвсем откровено сподели собствения си път на пазарите и правилния подход към този бизнес.   

2

3  1485438415 95.87.254.66

Райчо Ангелов – трейдър със структуриран и изчистен подход, който се възпозва пълноценно от „екстрите", които Admiral Markets предлага, чрез приложенията МТ4 Supreme Edition и Volatility Protection, които са без аналог на пазара.


Божил Зархулев – професионален трейдър, използва Volume Spread Analisys, чрез който „хваща" намеренията и действията на големите пари. Ключов показател за това е обема.
   
4-25

Пламен Петров – отново трейдър с богат опит. Пламен обоснова търговския си подход в цялост и валутната търговия като бизнес в истинския смисъл на думата.

6

7

Лично на мен, лекторите ми направиха впечатление освен като много опитни и компетентни трейдъри и като скромни, приветливи и изключително интелигентни хора, които показаха , че ценят живота в неговата цялост.

Благодарности на всички присъствали и до нови срещи!

Очаквайте в близките месеци още приятни изненади като организирани събития и стратегии за търговия, за повече информация посетете сайта на Admiral Markets.

С най-добри пожелания, 
Екипът на Admiral Markets
Автор: Вихрен Молевски