Forexnews.bg

Слабостта на технологичния Nasdaq e притеснителна!

News image

Вчера щатските индекси се повишиха, като индексът на сините чипове Dow Jones е само на около 1% от регистрирането на нов исторически връх. Почти при ... Виж още..

Четвъртък, 20 Септември 2018

JP Morgan: Разпродажбите на развиващите се пазари са преекспонирани

News image

Търговската война и притесненията за дълговете на развиващите се пазари, изпратиха пазарите в този регион силно надолу. Това обаче, може да създава добри инвестиционни възможности ... Виж още..

Сряда, 19 Септември 2018

Р. Шилер: Предстоят лоши времена за фондовите пазари

News image

Нобеловият лауреат – Робърт Шилер, смята че инвеситорите трябва да игнорират наскорошния ръст в корпоративните печалби и да се фокусират върху дългосрочните финансови оценки, които ... Виж още..

Понеделник, 17 Септември 2018

Дейвид Тепър смята, че щатският пазар е в последна фаза на ръст

News image

Великият инвеститор Дейвид Тепър, смята че ръстът на щатския пазар е в своята последна фаза и е закрил част от позициите на управлявания от него ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

Мохамед Ел-Ериан: Криптовалутите не са мъртви

News image

  Сривът на криптовалутите от началото на годината вече е по-лош от този на технологичните компании от 2000-та година. Общата пазарна капитализация на дигиталните монети, се ... Виж още..

Четвъртък, 13 Септември 2018

Рей Далио: Инвеститорите да започнат да мислят за защита

News image

Когато ръководителят на най-големия хеджфонд говори, инвеститорите слушат много внимателно. А Далио, направи поредното предупреждение към всички, които насочват капиталите си към финансовите пазари - ... Виж още..

Сряда, 12 Септември 2018

Какво се случва с британския паунд и Брекзит?

News image

Вестите, че Германия и склонна да остави Великобритания да напусне европейския съюз при много по-леки условия, отколкото пазарите очакваха, подобриха настроенията около британския паунд. “GBP вероятно ... Виж още..

Вторник, 11 Септември 2018

Кр. Нолтинг: Акциите са скъпи в момента!

News image

Най-богатите инвеститори, намаляват експозициите си в акции, заради несигурността пораждана от „фактора Тръмп“ и предстоящото излизане на Великобритания от ЕС, според Кристиан Нолтинг, главен инвестиционен ... Виж още..

Понеделник, 10 Септември 2018

Какво ще се случи след данните за заетостта?

News image

Днес е ден за заетост и безработица. И почти цялото инвеститорско внимание ще е насочено към тези резултати, в среда на липса на други по-значителни ... Виж още..

Петък, 7 Септември 2018

JP Morgan: Следващата криза ще е с флаш кризи и социални размирици

News image

Водещият анализатор на щатската инвестиционна банка JP Morgan има много страшно предупреждение за инвеститорите. Следващата криза ще е страшна и ще доведе до социални размирици, ... Виж още..

Сряда, 5 Септември 2018