Forexnews.bg

Пет причини да не инвестирате в пени акции

News image

Пени-акциите са евтини акции, чиято стойност е в рамките на центове за брой. И тъй като те не срещат регулаторните изисквания, няма да ги откриете ... Виж още..

Понеделник, 16 Юли 2018

Ще видим ли скоро цена на Биткойн под 3000 долара?

News image

Ще видим ли скоро цена на Биткойн под 3000 долара? След като цената на Биткойн падна до 8-месечно дъно от 5630 долара дъно в края на юни, в ... Виж още..

Петък, 13 Юли 2018

Подходящи ли са ливъриджните фондове за Вас?

News image

Няма добри и лоши активи, има активи които са подходящи за вашия рисков профил и толерантност към загуби и такива, които не са. Та какво са ... Виж още..

Четвъртък, 12 Юли 2018

Какво трябва да знаете за инвестиционните класове?

News image

Много анализатори дават един и същи съвет на индивидуалните инвеститори – диверсифицирайте, диверсефицирайте и диверсифицирайте. До голяма степен именно този съвет е залегнал в съвета на ... Виж още..

Сряда, 11 Юли 2018

Защо само 10% печелят на Форекс пазара?

News image

Форекс пазарът винаги се описва като изключително рисков. Това се доказва и от задължителните дисклеймъри за риск, които брокерите трябва да представят по закон на ... Виж още..

Вторник, 10 Юли 2018

Американците да се готвят за по-ниска доходност в бъдеще

News image

Много от младите американци, вече започват да повишават спестяванията си и да се готвят за пенсионирането си. Един от шестима разполагат със спестени вече 100 ... Виж още..

Понеделник, 9 Юли 2018

Отговорете си на тези въпроси преди да инвестирате

News image

Преди да инвестирате, е критично да си отговорите на следните няколко въпроса: 1. Знаете ли как протича процеса на инвестицията и наясно ли сте с нея? Независимо ... Виж още..

Петък, 6 Юли 2018

С колко пари можете да започнете инвестиции на пазарите?

News image

Едно от най-честите оправдания на хората, да не инвестират на фондовите пазари, (освен това че са рискови), е че нямат достатъчен капитал. Колко точно трябва да ... Виж още..

Четвъртък, 5 Юли 2018

Това е най-важното нещо в инвеститрането

News image

Кое е най-важното в инвестиционните решения на инвеститорите? Не, това не е да открият следващия Facebook, или най-горещата компания на следващото десетилетие. Най-важното за инвеститорите е ... Виж още..

Сряда, 4 Юли 2018

Китайският юан напомня за случилото се през 2015-та година

News image

Китайският юан продължава да се понижава, напомняйки за случилото се на фондовите пазари през 2015-та година. Разбира се, поевтиняването на юана не е случайно, а ... Виж още..

Вторник, 3 Юли 2018