Forexnews.bg

Драги трябва да сложи еврото на мястото му

News image

Най-доброто нещо, което може да направи Драги на предстоящото заседание на ЕЦБ днес е да сложи „еврото на мястото му”, смятат пазарни наблюдатели. Стабилността на еврото ... Виж още..

Четвъртък, 26 Април 2018

Еврото може да поевтинее до 1.15 за два месеца?

News image

Лоши новини за биковете в евро. Възможно е единната валута да поевтинее до 1.15 спрямо долара, според прогнози на експерти от OppenheimerFunds Inc. И причина ... Виж още..

Сряда, 25 Април 2018

Кога ЕЦБ ще се присъедини към Фед в повишението на лихвите?

News image

Тази седмица погледите на почти всички инвеститори ще са насочени към ЕЦБ и решението на финансовата институция по отношение на лихвите. И докато всички експерти ... Виж още..

Вторник, 24 Април 2018

Паундът – големия губещ на миналата седмица, може да продължи надолу?

News image

Британският паунд загуби нов половин процент в петък, след като ръководителят на английската централна банка – Марк Карни, сигнализира, че централната банка на страната, може ... Виж още..

Понеделник, 23 Април 2018

Лагард: Търговска война би имала негативен ефект върху търговията и ръста

News image

Правителствата по света, трябва да се погрижат и да изгладят различията си, дори и когато не са съгласни, за да се избегне да се нарани ... Виж още..

Петък, 20 Април 2018

Какво се случва, когато Фед повишава лихвите?

News image

Чудите се какво ще се случва, когато Фед повишава лихвите? Ето няколко основни направления на въздействие: 1. Заемането на средства става по-скъпо Най-логичният ефект от увеличение на ... Виж още..

Четвъртък, 19 Април 2018

Майсторски клас Инвестиции в Технологии @Шумът на Парите 2018

News image

Присъединете се към общността от над 1 500 технологични ентусиасти, по време на “икономическия форум на годината”. Там, ще чуете мнението на водещи експерти в ... Виж още..

Сряда, 18 Април 2018

Фонд, който бие 98% от конкурентите си, скъсява долара

News image

Мениджър на облигационен фонд, който се е представял по-добре от 98% от конкурентите си, скъсява долара, в очакване на засилване на икономическия ръст извън пределите ... Виж още..

Вторник, 17 Април 2018

Биткойнът среща трудносит по пътя към 9000 долара, още една криптоборса обрана

News image

Биткойнът се повиши моментно над психологическата граница от 8000 долара в петък и всички крипто-маниаци, започнаха да си мечтаят за нива от 9000 и дори ... Виж още..

Понеделник, 16 Април 2018

BMW или Mercedes - кои са по-добрите акции?

News image

Ако сте любители на луксозни автомобили, то много е вероятно да сте фен на BMW, или Mercedes, двата най-големи световни производители на подобен род автомобили в ... Виж още..

Петък, 13 Април 2018